Fietstochten 2020

Meer gezever dan Klever
turkosariba
Mid Power
Mid Power
Berichten: 227
Lid geworden op: 07 jul 2018, 20:54
Fiets:: Stromer ST5
Kilometerstand fiets: 8800

15 mar 2020, 23:45

Afgelopen jaar zijn er diverse fietstochten geweest speciaal voor speed pedelecs, met enkele uitstapjes in de Vlaamse Ardennen en diverse ritten in Nederland. Komend jaar zullen er ook diverse ritten gaan plaatsvinden, niet alleen in NL maar ook in Frankrijk... Het enthousiasme voor deze bijzondere fietstochten neemt telkens toe en ik wil jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan deze ritten. Het gaat niet om snelheid (25-30 km/u), enorme afstanden (60-80 km) of enorme aantallen deelnemers (doorgaans 6-16) maar om gezamenlijk interessante routes af te leggen, kennis te maken met andere SP-gebruikers en liefst ook met verschillende speed pedelecs en ervaringen.

Een terugkerend thema is genieten van het leven... op een SP is het sowieso al genieten maar gecombineerd met een bezoek aan een beter restaurant, bierkelder of wijnkasteel wordt het pas echt leuk.

Bij deze wil ik jullie ook uitnodigen om zelf een dagrit uit te zetten, je kent immers je eigen omgeving het beste en weet vast de mooiste routes te vinden voor interessante fietstocht. Maakt niet uit of je in België, Duitsland, Frankrijk of Nederland woont... Uiteraard kan en wil ik je bijstaan in de organisatie van deze ritten!

Via deze topic zal ik jullie in ieder geval op de hoogte houden van de geplande fietstochten.

In oktober 2019 heb ik al een fietstocht uitgezet in de provincie Utrecht die binnenkort op de agenda gezet zal worden: een rit langs hoogtepunten van architectuur en gastronomie, een rondrit langs de Vecht, een bezoek aan het Schröderhuis van Rietveld in Utrecht, lunch bij Hilton Parc hotel Soesterduinen (accu's kunnen hier opgeladen worden), kasteel Groeneveld in Baarn, stadhuis Hilversum van Dudok, sanatorium Zonnestraal en afsluitend een diner bij restaurant AIM in Loosdrecht. Ofwel een prachtige rit voor de liefhebbers van al het goede dat het leven te bieden heeft!

Houd deze topic in de gaten, zodra er datums bekend zijn zal ik die hier vermelden. En ondertussen hoop ik op initiatieven die van 2020 net zo'n fantastisch fietstochtenjaar gaat maken (of gaat overtreffen).
Zij: Flyer (35 km/u) --- Ik: Stromer ST5 --- Zij: B Speed Plus?
Plaats reactie