TE KOOP Klever batterijhoezen

voor Klevers en Klevergerelateerde artikelen
Andrew DM
Bike Mode
Bike Mode
Berichten: 37
Lid geworden op: 12 sep 2018, 20:34
Woonplaats: Kalmthout
Fiets:: X-speed Tanager Orange 2018

12 jan 2020, 15:14

Batterijcellen zijn gevoelig voor koude. Ze presteren aanzienlijk minder goed en kunnen bovendien schade oplopen bij vriestemperaturen.
Tijdens het fietsen genereert de batterij warmte. Met een batterijhoes wordt deze warmte vastgehouden waardoor de actieradius bij koud weer vergroot. Het blijft ten zeerste aangeraden om bij lage temperaturen (pakweg onder de 10°C) de batterij mee binnen te nemen bij aankomst.

Wij (tenminste: mijn vrouw en dochter) hebben een hoes ontwikkeld voor zowel de 570Wh als de 850Wh batterij. Deze zijn vervaardigd in neopreen en in twee diktes: 2mm en 4mm. De 4mm versie wordt gemaakt in dezelfde 2 mm neopreen stof, maar is aan de grote zijvlakken dubbel uitgevoerd.
Voor de Klever B modellen wordt de 2mm versie aangeraden omdat de ruimte tussen de batterij en de kader meestal te klein is voor de dikke uitvoering.

De hoes kan eenvoudig worden afgenomen als de batterij niet op de fiets zit. Er is geen uitsparing voorzien aan de stekker zodat de hoes voor het opladen afgenomen moet worden. Dit om elk risico op oververhitting tijdens het opladen uit te sluiten.

Kostprijs 2mm versie: 25 euro excl. verzending (zowel 570 als 850Wh)
Kostprijs 4mm versie: 30 euro excl. verzending (zowel 570 als 850Wh)

Verzending BE: 3.5 euro
Verzending NL: momenteel onbekend

Bestellen en/of vragen stellen kan via kleverhoes@telenet.be
Deze hoezen worden hier thuis handgemaakt. Wij kunnen vrij snel leveren als de vraag niet al te groot wordt.


Afbeelding
Afbeelding
Plaats reactie